Dille-aardappelen uit de oven

Dille-aardappelen uit de oven

Dille-aardappelen uit de oven

Aantal personen: 2

Bereidingstijd:

Ingrediënten

voldoende nieuwe aardappelen voor 2 personen
zout
1/2 eetlepel olijfolie
zout en versgemalen peper naar smaak
4 eetlepels fijngehakte verse dille

Bereiden



Verwarm de oven voor op 225°C.
Schil de aardappelen of schrap ze schoon en snijd ze in onregelmatige
hapklare stukken.
Kook de aardappelstukjes ± 3 minuten met wat zout, giet ze af en
laat ze droog dampen.
Doe de aardappelstukjes in een grote mengkom.
Vermeng de olijfolie met zout, peper en de dille en roer het door de
aardappelen.
Verdeel de dille goed over alle aardappelpartjes.
Doe alles in een grote platte ovenschaal en zet die in de oven.
Laat het gerecht ± 20 minuten bakken en roer het iedere 5 minuten
even om.
Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus